IMG_0373

De Vrouw die ik ben

                              & de moeder- dochterrelatie als bron

Het is van alle tijden. Die vrouw zijn en laten zien aan jezelf en aan anderen waarvan jij al lang weet dat zij in jou leeft. Een verlangen of werkelijkheid?

Ken jij de fluisterstem al? Aan de buitenkant voldoe je aan van alles en iedereen. Ben je daadkrachtig, maar niemand hoort de stem in jou die kwetsbaarheid influistert. Of ben je voorzichtig, niet echt zichtbaar en moet je van anderen vooral in jezelf geloven. Echter fluistert de stem dat je hier niet op kunt vertrouwen. Hier zijn genoeg praktijkvoorbeelden van.

Onze vraag aan jou: hoe zie jij jezelf en laat jij jezelf voluit en vrijuit zien? Of geloof je de fluisterstem in jou?

Vrouw-zijn, vraagt een speciale relatie

Een belangrijk onderdeel van deze workshop is het herstellen of verdiepen van de ‘voeding’ die verkregen kan worden uit de moeder-dochterrelatie en/of andere rolmodellen in ons leven. De manier waarop jij omgaat met deze relatie(s) in jezelf en/of in contact met heeft meer invloed op je dagelijks welbevinden dan je denkt. Zowel positief als negatief. Dit komt onder andere tot uitdrukking in de relatie die je hebt met jezelf en anderen; zowel mannen als vrouwen. Zelfs na het overlijden heeft deze relatie nog invloed.

De Moeder-Dochterrelatie en Vrouw-Zijn

Het is met elkaar verbonden. Ook als de navelstreng al lang is doorgeknipt en je besloten hebt dat het klaar is. Er zijn ook veel vrouwen die het met hun  moeder meer dan oké hebben (gehad) en dat is dierbaar. Toch blijkt ook dan keer op keer dat vrouwen vanuit deze goede basis (onbewust) potentie laten liggen.

Hier nog een keer bewust naar kijken en ervaren en kunnen zeggen vanuit eigen plek: dit ben ik en dat is oké. Het brengt verrassende, ontroerende en krachtige inzichten die je basis als vrouw verstevigen wat je ook doet in het dagelijkse leven.

Het is een bron van kracht om te weten waar je vandaan komt en de dagelijkse (onbewuste) betekenis hiervan te kennen. Het geeft ruimte, rust en gelegenheid om het binnen jouw generatie op jouw manier te doen. Uiteraard geldt dit ook voor onze oma’s, overgrootmoeders en andere vrouwen van betekenis in ons leven. En natuurlijk niet te vergeten onze vader, opa’s etc.

Je moeder neemt echter een bijzondere en invloedrijke plek in voor jou als dochter. Tijdens deze workshop kijken we daarom ook naar deze relatie. En vooral naar jou en wie jij bent. Een vrouw van betekenis!

Geïnspireerd en vitaal je pad vervolgen, dat is van belang.

Dus, een driedaagse workshop die je in direct contact brengt met je basis als vrouw. Een vrouw die vorm weet te geven aan haar bestemming. Een vrouw die haar basis kan creëren en behouden in het hier en nu. Zichtbaar, krachtig en zorgzaam voor eigen kwetsbaarheid.

Wij maken er een feestje van. Vieren van vrouw-zijn. Kom jij ook?

Kwetsbare kracht en krachtige kwetsbaarheid

Geïnspireerd door vele vrouwen op ons pad. En prachtig verwoord door: Maya Angelou www.youtube.com

Data

2024, volgt

Tijden

dag 1 – 10.00 tot 17.00 uur

dag 2 – 10.00 tot 20.00 uur

dag 3 – 10.00 tot 16.00 uur

Wij raden je aan de eerste avond vrij te houden vanwege de intensiteit van de eerste dag. Wij krijgen regelmatig te horen dat het fijn is even helemaal vrij te zijn.

Begeleidingsteam

Astrid van Noort met ondersteuning van assistenten, waaronder Miriam ten Donkelaar.

Locatie

Rotterdam- Spangesekade 170 aan het water. Locatie goed bereikbaar met openbaar vervoer. Parkeren is betaald.

Overnachtingsmogelijkheden in de buurt.

Jouw investering in jezelf

€495,- euro incl. B.T.W. (particulieren), excl. B.T.W. (bedrijven en instellingen)

Inclusief koffie, thee en water.

(Op het moment dat de Covid-regels komen te vervallen, verzorgen wij weer de lunch. Voor nu betekent dit dat je jouw eigen lunch en andere etenswaren zelf meeneemt.)

Aanmelden

Maar… zijn

Van binnenuit levend

Ogen die je bevestigen

Dat jij bent zoals alleen jij bent

Te zijn

Wetend

Gelovend

Vertrouwend op de dag

Dat je zijn mag zoals je bent

Mens

Vrouw

Vrouwelijk mens

Anke Wind