Samenwerken met Astrid & trueNorth

De mensen waarmee wij samenwerken bevinden zich zowel binnen als buiten de commerciële sector. Zij hebben verschillende opleidingen gehad, een schat aan ervaring opgedaan en kunnen op verschillende niveaus hun werk uitvoeren. Vanuit hun eigen manier van werken, verstaan zij ook  de taal van trueNorth. Bovendien geloven zij net als wij in voortdurende ontwikkeling en scholing.

Wij kunnen met plezier en vertrouwen zeggen dat wij staan voor de kwaliteit van onze samenwerkingspartners. Hun aanbod zien wij als een echte aanvulling binnen ons eigen aanbod.

Daarnaast dragen wij onze manier van werken ook uit binnen andere opleidingsinstituten en/of sluit dit goed aan op het gedachtegoed van het opleidingsinstituut zelf. Met onderstaande bedrijven hebben wij al geruime tijd een samenwerking vorm gegeven in o.a. trainingen en opleidingen.

Bovendien zijn onze opleidingen ook opgenomen in opleidingsprogramma’s van andere instituten c.q. na certificering/goedkeuring  tbv deskundigheidsbevordering opgenomen in verschillende registers.

  • Schoolleidersregister VO
  • Schoolleidersregister PO; herregistratie en bron van formeel en informeel leren
  • Lerarenregister
  • Externe Coachpool Gemeente Rotterdam (Sophie)
  • Coach Maasstadacademie

Astrid was ook sinds 2014 aangesloten bij de Spiritual Speakers. Een plek waar zij graag lezingen en workshops verzorgde vanuit het gedachtegoed waar zij voor staat. Inmiddels verzorgt zij door het gehele land lezingen en voordrachten. Zij is een graag geziene gast bij de Broekriem.

Sinds enige tijd werken wij met de Rake Vragen van Siets Bakker binnen onze opleidingen en trajecten. Astrid is ook een tijdje als Rake Vragen Coach verbonden geweest aan deze organisatie.

Wij werken met de “De Wereld van Verschil”. En interactieve en speelse manier om dynamieken zichtbaar en bespreekbaar te maken. Een paar stappen verder dan inzicht vanuit een rapport. Ook bij Disc in te zetten.

TIFF-boom

Functional Fluency

IMG_0954

IMG_0955