Kompasavond op de kade; (familie-) opstellingen. Iedere maand!

Sinds jaren organiseren wij de Kompasavond. Deze avond is ook een prima gelegenheid om kennis te maken met systemisch werk in het algemeen en opstellingen in het bijzonder.

Tijdens deze avond worden enkele vragen van deelnemers uitgewerkt aan de hand van onder andere loopbaanopstellingen, familieopstellingen, leiderschapsopstellingen. Aanvullend vertel ik ook over nieuwe ontwikkelingen binnen het systemisch werk.

Je kunt je dus opgeven om een vraag in te brengen. En je kunt je ook als toeschouwer aanmelden en daarmee ook als deelnemer van een opstelling (representant).

We hebben per avond ruimte voor twee tot drie vragen. Er is dan ook vaak een wachtlijst voor het indienen van een vraag, zorg dus dat je je hier op tijd voor aanmeldt. Aanvragen behandelen we op volgorde van ontvangst.

De Kompasavond is door de jaren heen ook een ontmoetingsavond geworden waar mensen elkaar ontmoeten en kijken en werken aan persoonlijke en professionele vraagstukken.

Kennismaken op een laagdrempelige manier. Ook verzorgen wij deze avond binnen andere organisaties door het gehele land.

Een pareltje binnen ons aanbod.

Locatie

Rotterdam – Spangesekade 170 aan het water.
Goed bereikbaar met openbaar vervoer en voor de deur betaald parkeren. De ruimte is zo ingericht dat het voldoet aan de Covid-richtlijnen.

Agenda

Data 2021:  30/09, 28/10, 25/11, 16/12

Data 2022: 27/1, 24/2, 24/3, 28/4, 26/5, 23/6

Inloop 19.00 uur, start avond 19.30 uur tot circa 22.00 uur

Kosten

Deelnemers zonder inbreng vraag – 10,00 euro

Deelnemers met inbreng vraag – in overleg. Je ontvangt hiervoor een aparte mail en factuur.

Inclusief koffie en thee.

Introduceer als bekende van trueNorth een geïnteresseerde!